Avloppsspolning

Låter avloppet konstigt?

Kanske kluckar det, bubblar eller har helt stopp? Då kan det vara lämpligt med en avloppsspolning. Vi hjälper dig i Norrköping med omnejd till ett rent och välfungerande avlopp.

Rena rör med avloppsspolning

Det kan kännas tråkigt att höra, men det finns faktiskt inte ett enda avloppssystem som är helt underhållsfritt. Hur duktig du än är med vad som spolas ner i avloppet så kommer förr eller senare problem att uppstå. Du kan förlänga tiden mellan underhåll genom att inte spola ner hår, tamponger, bindor eller bomullspinnar i avloppet och hålla dig till avföring och papper. Men efter ett tag kommer avloppet behöva spolas.

Grunden till problem i avloppen uppstår när smuts och fett börjar sätta sig i rören. Med åren så blir detta till avlagringar som växer och med tiden så kommer detta leda till stopp och om du har otur även översvämningar. Därför rekommenderar vi en regelbunden avloppsspolning, detta håller problem borta och besparar dig stora kostnader i framtiden.

Skulle oturen redan varit framme så erbjuder vi avloppsspolning Norrköping med omnejd och även på jour. Du kan även boka avloppsspolning i förebyggande syfte eller om du märker att avloppen börjar kännas tröga. Enklast når du oss via telefon.

Hur fungerar en avloppsspolning?

När vi utför en avloppsspolning Norrköping med omnejd, så försöker vi arbeta så skonsamt som möjligt för dina rör. En avloppsspolning kan gå till på olika sätt, men den vanligaste metoden är att man gör en högtrycksspolning med hett vatten. På så sätt görs rören rent och eventuella stopp släpper. Detta är skonsamt för miljön eftersom det endast involverar hett vatten och det är snällt mot avloppsrören. Vi anpassar metod efter dina problem.

Viktigt att ha i åtanke, är att trots att avloppen kanske fungerar sämre, så behöver det inte betyda att det är något fel på dina avlopp. Oftast behöver de bara en spolning för att fungera som vanligt. Vi utför spolning av avlopp i både villor och flerfamiljshus och vi arbetar utan kemikalier. Varmt välkommen att boka en underhållsspolning eller att höra av dig för akuta problem. Repipe Norrköping finns för dig i Norrköping med omnejd.