Rörfräsning

Repipe Norrköping AB är ett företag med många års erfarenhet från relining, rörinspektion och rörfräsning.

Vad är rörfräsning?

Ibland kan rören drabbas av intrång av rötter kan en rotfräsning vara den bästa lösningen. Det gäller även när det har samlats väldigt hård beläggning i rören som inte går att lösa med andra metoder. Vi börjar alltid med en rörinspektion för att undersöka rörens skick och vad problemet kan vara. Vi dokumenterar rören med hjälp av en specialkamera som förs ner i ledningssystemet.

Om vi beslutar att en rörfräsning är vad som krävs för dina rör kommer arbetat gå ut på att en högtrycksspolning i kombination med kedjor och roterande munstycken får fräsa bort de hårda beläggningar som finns. De vanligaste beläggningarna som ställer till det är rost, betongrester eller rotintrång.

Vi har lång erfarenhet av rörfräsning och vi ger dig som kund alltid en komplett dokumentation med filmmaterial för att du ska kunna ta del av arbetets resultat. Välkommen att kontakta oss om du vill boka in en första rörinspektion. Du når oss på emil.rejsmar@repipe.se eller 011-4003320.

Boka rörfräsning i Norrköping

Rörfräsning är en effektiv metod som används när beläggningar eller rotintrång har uppstått i rören. Vi börjar alltid jobbet med en inspektion för att sen utföra fräsningen. Vanligtvis ser processen ut enligt följande:

  • Inspektion – Arbetet dtartar med en inspelad rörinspektion där vi tillsamman kan ta beslut om en rörfräsning är den bästa lösningen eller ej.
  • Rörfräsning – Vi använder högtrycksspoling tillsammans med kedjor och roterande munstycke för att fräsa bort de hårda beläggningarna.
  • Inspektion av rörfräsningen – När arbetet har genomförts görs en inspektion av systemet igen för att säkerställa att vi har uppnått önskat resultat.
  • Överlämning – Resultatet från fräsningen dokumenteras och levereras tillsammans med filmerna till dig som kund.