VVS

På Repipe Norrköping utför vi allt inom VVS. 

Vi arbetar med högkvalitativa produkter inom värme, ventilation och sanitet. Det kan vara allt från service av värmepumpar till installation av en ny diskmaskin.

Rörmokare i Norrköping

VVS omfattar mycket av det vi använder i vårt vardagliga liv. Vi har till exempel vattenledningar i bostaden som vi kanske inte ens tänker på att de finns – eftersom vi inte ser dem. På så vis är det lätt att glömma bort att problem kan uppstå även där. Men ibland kan olyckan vara framme och ett problem uppstår. Då är det viktigt att få rätt hjälp snabbt av en VVS-tekniker och då är du välkommen att kontakta oss. Du kan höra av dig via mail eller telefon för att boka in en tid då vi kommer och hjälper dig.

Ibland kan det även vara aktuellt med en omfattande renovering i badrum eller kök och då är det passande med assistans från en VVS-tekniker. Hos oss hittar du erfarna tekniker inom VVS som varje år arbetar med olika typer av arbeten inom rör- och vattenledning. Vi riktar oss till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Norrköping med omnejd. Vi vet att alla kan vara i behov av en kunnig tekniker med jämna mellanrum och då finns vi till er tjänst!

Service av värmepump

Om du har en värmepump hemma vet du att den regelbundet behöver underhåll. Det kan vara allt från att torka av den från damm till att rengöra filter med jämna mellanrum. Dessutom behöver även värmepumpens inomhusdel rengöras vid behov. Ju bättre du är på att underhålla din luftvärmepump, desto bättre kommer den att fungera. Ungefär vartannat till vart tredje år behöver värmepumpen även servas. När det är dags kan du kontakta oss! Då kommer en av våra servicetekniker hem till dig och utför den service som krävs, vilket är något du inte kan göra själv. Beroende på vilket skick din värmepump är i tar det här arbetet melan 30 min och 2 timmar.